Bo Lili Žagar ostala brez oddaje?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mična Lili Žagar je že nekaj let stalnica domačih resničnostnih šovov, zato nas je zanimalo, ali jo bomo v voditeljski vlogi gledali tudi to jesen?
Oglej si celoten članek

Da na naših televizijah ni sezone resničnostnih šovov brez Lili Žagar, velja že zadnjih nekaj let. Lepa Lili je svojo voditeljsko kariero krstila v informativni oddaji Svet na Kanalu A, nato pa presedlala v svet zabave. Začela je z resničnostnim šovom Kmetija na Pop TV, nato je vodila priljubljen šov Gostilna išče Šefa, po tem pa presedlala na Planet TV, kjer je s svojim življenjskim sopotnikom Markom Potrčem vodila oddajo Moj dragi zmore. Na zadnje smo jo v voditeljski vlogi spremljali spomladi, v resničnostnem šovu Bilo je nekoč.

Lili se je tako dodobra zasidrala v srca resničnostnih gledalcev, zato se že sprašujemo, ali bo z nami tudi v novi, jesenski sezoni? "Če bom, boste pravočasno izvedeli. Imam tudi drugo službo in nisem odvisna od dela na televiziji," je bila kratka in prekinila, še preden smo jo uspeli vprašati, katera je ta druga služba. Smo pa izvedeli, da dela v agenciji, ki jo ima skupaj z Markom.

Vprašanje, ali bo Lili to jesen del programske sheme, smo naslovili tudi na Planet TV, kjer pravijo, da se z Žagarjevo glede sodelovanja zaenkrat še niso dogovarjali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:36 10. Avgust 2016.

    To se pa popolnoma strinjam.

  • 15:08 10. Avgust 2016.

    Ja ti sirota boga.

  • 10:29 10. Avgust 2016.

    Skratka s pojavljanjem v reality show-ih je izgubila še tisto malo kredibilnosti, ki jo je mogoče kdaj imela. Pa še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.