Bo Marko spet seksal?

Foto: voyo.si big brother Foto: voyo.si big brother Foto: voyo.si big brother Foto: Žurnal24 big brother Foto: voyo.si big brother Foto: voyo.si big brother
V hiši Big Brother imajo tedensko nalogo, kjer so tekmovalci razdeljeni v pare. Na koncu naloge bodo izbrali idealen par, do česar pa bodo prišli z različnimi tekmovanji.
Oglej si celoten članek

Tokrat sta dva para tekmovala med seboj – Marko in Žiga ter Nina in Zajc. Ostali tekmovalci pa so v dvorišču uprizarjali razporeditev tekmovalcev po različnih kriterijih. Razporediti so se morali po višini, po inteligenci, po kriteriju, ki je narekoval, kdo ima največ možnosti, da bo naslednji seksal, kdo se najbolje poljublja in podobno.

Za kandidata, ki naj bi imel največ možnosti za naslednji seks v Big Brother hiši je po izbiri tekmovalcev Marko. Ta je med rjuhe že skočil, in sicer z nedavno izpadlo Ksenijo. Za najbolj inteligentnega v skupini so izbrali Sebstjana, za osebo, ki se dobro poljublja Žigo, za osebo, ki naj bi bila najbolj nadležna pa Nino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.