Bo Megan Fox postala Wonder Woman?

Foto: Žurnal24 Oboževalci serije Wonder Woman so prepričani, da bi bila Megan najprimernejša za
Wonder Woman naj bi se kmalu vrnila na male zaslone v sodobnejši različici, potem ko je snemanje filma padlo v vodo.
Oglej si celoten članek

Producent in scenarist David E. Kelley, ki je soustvaril serije, kot so Zvezde na sodišču, Raztresena Ally in Zasebna praksa, se poteguje za soustvarjanje sodobne različice superženske, ki je v 70. letih prejšnjega stoletja kraljevala na TV zaslonih.

 

"Produkcijska hiša Warner Bros. v tem trenutku razvija modernejšo različico Wonder Woman in ustvarjalci si močno želijo, da bi serijo produciral uspešni David E. Kelley," je izdal neimenovani vir.

 

Seveda pa so se ob vsem tem pojavila vprašanja, katera zvezdnica si bo nadela slavno ogrinjalo superženske. Warner Bros. je že namignil, da razmišljajo o Angelini Jolie, Beyoncé Knowles in Megan Fox. Prav slednja naj bi bila za vlogo najprimernejša in najbolj zaželena.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.