Bo Meghan Markle zasenčila njena poročna priča?

Foto: Profimedia Jessica Mulroney, Meghan Markel Foto: Profimedia Jessica Mulroney, Meghan Markel
Jo bo doletela enaka usoda kot Kate Middleton?
Oglej si celoten članek

Meghan Markle še ni sporočila, kdo bo njena poročna priča, govori pa se, da bo ta čast doletela stilsko ikono Jessico Mulroney, lepotico, ki nase vleče poglede. Že sedaj so jo označili za Pippo Middleton številka 2. 

Pippa je namreč s svojo lepo zadnjico vojvodinji Catherine na njeni poroki ukradla šov in mnogi sedaj menijo, da bo enaka usoda doletela tudi ameriško igralko. 

Meghan in Jessica sta se spoznali med snemanjem serije Nepremagljivi dvojec. Meghan se je morala preseliti v Kanado, kjer Jessica velja za veliko zvezdo. Je namreč stilistka žene tamkajšnjega predsednika vlade, poročena pa je s sinom nekdanjega kanadskega premierja. 

Ali bo lepotica igralko res pospremila do oltarja, bomo videli 19. maja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.