Bo Miša Molk kmalu babica?

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Ula Furlan ne skriva, da je že nekaj časa zaljubljena do ušes, mično voditeljico pa smo vprašali, ali je že pripravljena tudi na naslednje korake?
Oglej si celoten članek

Foto: Saša Despot LJFW Glede na to, da je voditeljica, novinarka, igralka, model in modna navdušenka Ula Furlan že nekaj časa srečna v dvoje, smo jo podražili, ali bo njena slavna mami Miša Molk kmalu babica?

"Neskončno si želim družine. Mislim, da se mi bo enkrat zgodila, vsekakor pa bi jaz to prepustila enemu takemu bolj naravnemu toku. Ne bi naplanirala in si postavila roka, češ, od sedaj naprej se trudim, ker imam cilj, da to naredim do tega in tega leta. Si pa tega želim in upam, da me boste enkrat srečali s trebuščkom," nam je izdala Ula, ki ima te dni polne roke dela s poročanjem iz Ljubljanskega tedna mode.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 10:56 17. April 2016.

    Samo da se piše o Mišiki. Lahko bi dali kakšno mlajšo sliko. Ta je že stara.

  • 09:11 17. April 2016.

    babje oslarije....zelo nas zanima, če ga bo Ula kmalu povila ja....<br /><br />Včasih je bil ženski tisk, danes pa je …

  • 09:11 17. April 2016.

    babje oslarije....zelo nas zanima, če ga bo Ula kmalu povila ja....<br /><br />Včasih je bil ženski tisk, danes pa je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.