Bo morala Maruša na operacijo?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Maruša se po drugem obisku zdravnika ni vrnila nazaj na posestvo.
Oglej si celoten članek

Maruša se že nekaj dni počuti zelo slabo, zato so jo odpeljali k zdravniku. Ko se je vrnila, je povedala, da je situacija resna in da bo morala nazaj v bolnišnico na opazovanje, če se njeno stanje v roku ene ure ne bo izboljšalo.

Kot je povedala tekmovalka, zdravniki sumijo, da ima vnetje slepiča, zato so jo popoldne spet odpeljali s posestva. Maruša se do večera ni vrnila na kmetijo, je pa Fakiju in ostalim tekmovalcem poslala pismo. "Igrajte pošteno igro in ne bodite zahrbtni,“ je zapisala 33-letnica, ki upa, da se bo lahko spet vrnila v boj za 50 tisoč evrov.

Slabo pa se ne počuti le Maruša, ampak tudi Maja, ki se zaradi bolečin v križu ne more več dvigniti iz postelje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.