Bo naslednji Bond temnopolt?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Pierce Brosnan pravi, da bi moral biti Colin Salmon prvi temnopolti James Bond.
Oglej si celoten članek

Pierce Brosnan, ki se je štirikrat prelevil v najslavnejšega agenta na svetu, je prepričan, da je končno napočil čas, da Jamesa Bonda igra temnopolti igralec. V mislih ima Colina Salmona, s katerim je sam že večkrat zaigral. Nad njim je tako navdušen, da pravi, da bi bil odličen naslednik Daniela Craiga. "Bil bi neverjeten in mislim, da bi do tega moralo priti!" je prepričan Brosnan.

Salmon je sicer že večkrat zaigral v Bondovih filmih; leta 1997 v Jutri nikoli ne umre, dve leti kasneje v Vse in še svet ter leta 2002 v Umri kdaj drugič. V vseh treh filmih je prav Pierce upodabljal Bonda, Salmonu pa je pripadel lik Charlesa Robinsona. Petdesetletni igralec je sicer znan po vlogi v filmu Nevidno zlo: Maščevanje, trenutno pa ga lahko gledate v seriji Arrow (Puščica, op. p.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.