Bo nekdanji ljubimec uničil njen zakon?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Benjaminu Millepiedu ni všeč, da bo njegova žena Natalie Portman poslovno sodelovala z nekdanjim ljubimcem.
Oglej si celoten članek

Pod streho Portmanovih je zadnje čase precej vroče, a ne od strasti, ampak od vroče krvi. Možu igralke Natalie Portman Benjaminu Millepiedu namreč prav nič ne diši, da bo njegova žena igrala v filmu, v katerem bo igral tudi njen nekdanji ljubimec Rodrigo Santoro.

Natalie in Rodrigo sta se zapletla v razmerje leta 2009. Čeprav je ljubezen trajala le nekaj mesecev, to Bena prav nič ne tolaži. Natalie v filmu Jane Got a Gun namreč ne bo le igrala, ampak film tudi producira. In ona je bila tista, ki si je v glavni moški vlogi želela Rodriga. "Situacija je zelo napeta. Benjamin je bil zelo presenečen,“ pravi neimenovani vir.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.