Bo Nina Pušlar ostala brez bobnarja?

Foto: Žurnal24 Nina upa, da bo bobnar v nedeljo lahko nastopil na Emi. (Foto: Dejan Mijovič)
Bobnar, ki spremlja Nino Pušlar na letošnji Emi, se je poškodoval. Njegov nastop v nedeljo je vprašljiv.
Oglej si celoten članek

"Upam, da bo lahko nastopil na sobotni generalki, nismo pa čisto prepričani. Rekel mi je, da se bo potrudil. Drugače pa mislim, da bo v nedeljo že lahko igral," je povedala Nina Pušlar, ki kljub neprijetni nezgodi ostaja glede nastopa optimistična.

Bobnar, ki prihaja iz Italije, si je zapestje poškodoval pri padcu. Če v nedeljo ne bo mogel nastopati, bodo morali zanj najti zamenjavo. "Če bodo izredne razmere, bomo poklicali drugega bobnarja. Poznam kar nekaj bobnarjev na naši sceni," je še povedala pevka in dodala, da bodo kaj več vedeli v soboto.

Nina se bo na Emi predstavila s pesmijo Bilo lepo bi. Sicer ima že kar nekaj treme pred nedeljo, ampak jo jemlje za pozitivno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.