Bo ob Kate med porodom ministrica?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanska ministrica za notranje zadeve pravi, da je ne bo v porodni sobi vojvodinje Kate.
Oglej si celoten članek

Britanski ministrici za notranje zadeve Theresi May so med zasedanjem odbora postavili zanimivo vprašanje. "Boste kmalu po tem zasedanju obiskali oddelek Lido v bolnišnici St. Mary's Hospital?“ jo je vprašal Michael Ellis in dodal: "Še pred kratkim je veljal običaj, da mora biti ob kraljevem rojstvu navzoč minister za notranje zadeve. Mislim, da je to veljalo tudi za kraljico Elizabeto II."

Mayeva mu je v smehu odgovorila, da običaj ni več veljaven, in dodala: "Verjetno pa imate vi, ki se lahko pohvalite z zvezami na dvoru, o tem več informacij kot jaz."

Kot je veleval stari običaj, je moral biti nekoč v kraljevi porodni sobi tudi minister za notranje zadeve, in sicer kot priča, da se je res rodil novi modrokrvnež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.