Bo Robbie jutri le poročen?

Foto: Žurnal24 Jima bo tokrat le uspelo? (Foto: Flynet/JLP)
Pevec Robbie Williams naj bi v zakonski stan stopil že to soboto.
Oglej si celoten članek

Robbie Williams, ki se je lani novembra zaročil z dekletom Aydo Field, naj bi se po nekaterih navedbah poročil že jutri. Poročni zaobljubi naj bi si zaljubljenca izmenjala na zasebni slovesnosti na majhnem otoku blizu Kalifornije, Santa Catalini.

"Že dolgo sta zelo zaljubljena. Skoraj vsako minuto dneva preživita skupaj in sta čisto neločljiva," je povedal neki vir za The Sun.

Na poroko sta zaljubljenca, ki sta skupaj štiri leta, poskušala povabiti čim manj ljudi, podrobnosti same slovesnosti pa sta razkrila le redkim povabljencem, je še znano.

Prijatelji in družina, med njimi njegovi starši Pete Conway in Jan Williams, so iz Velike Britanije že poleteli proti Los Angelesu. Člani skupine Take That pa so vsi na počitnicah, tako da jih na poroko po vsej verjetnosti ne bo.

Pevec je poroko prestavil že trikrat. Prvič je odpovedal slavje na valentinovo, vsakič pa je bil razlog odpovedi to, da je datum poroke prišel v javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.