Bo Schumi kmalu zapustil bolnišnico?

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicarski medij piše, da naj bi Michael Schumacher še pred koncem poletja zapustil bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Sonntagsblick piše, da si to želi Schumijeva žena Corinna, ki bi moža rada negovala doma. "Nega na domu je zahtevna, je pa za pacienta najbolj optimalna,“ pravi strokovnjak za možganske poškodbe Mark Mäder. Schumacher naj bi odlično okreval, pa piše portal 24sata. Kot dodajajo, naj bi nekdanji dirkač s premikanjem oči komuniciral z družino.

Zahvala za lepe želje

Corinna se je pred dirko v Nemčiji zahvalila za podporo. "Velika nagrada Nemčije je idealen trenutek, da se vam zahvalim za lepe želje in pozitivno energijo, ki jo pošiljate Michaelu. Lepo je vedeti, da smo te težke trenutke preživljali skupaj. Sedaj nas čaka faza, ki lahko traja zelo dolgo,“ je zapisala Corinna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.