Bo Schumi med 30 odstotki?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nevrolog trdi, da po možganskih poškodbah popolnoma okreva le 30 odstotkov bolnikov.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden se je svet razveselil novice, da Michael Schumacher kaže znake zavesti in prebujanja. Poročali so tudi, da se odzival na glasove in da je odprl oči.

Ali to pomeni, da bo sedemkratni svetovni prvak popolnoma okreval? Ne, pravi nevrolog in strokovnjak za poškodbe možganov Philippe Azouvi. "Vse, kar lahko v tem trenutku povemo, je, da statistika kaže, da si od takšnih poškodb popolnoma opomore le 30 odstotkov ljudi, polovica pacientov mora živeti z manjšimi omejitvami, 20 odstotkov pa z večjimi in so vse življenje odvisni od pomoči drugih," je razložil Azouvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:02 16. April 2014.

    Lepo, da je le zelja iskrena. G.Martin nekoc bova o tem, ker Mihael bo ozdravel. Do takrat pa...

  • 23:47 8. April 2014.

    Ne morem napisat drugače, kot da ste bebci, buteljni ali krvosesi. Schumiju želim polno okrevanje. In držim pesti zanj in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.