Bo šlo v soboto zares?

Foto: Žurnal24 Se pod plaščem skriva trebušček?
Sobota, 17. maj, naj bi bila prav posebna za pevko Ashlee Simpson in njenega zaročenca Peta Wentza.
Oglej si celoten članek

Ashlee in Pete naj bi se odločila, da svoj status zaročencev nadgradita. V soboto naj bi na skrivnem kraju dahnila da. "Povabljenci niso prejeli klasičnih vabil, ampak obvestila z napisom: 'Rezervirajte si dan,'" je povedal neimenovani vir. Poroka naj bi bila intimen dogodek v krogu njunih najbližjih, njena poročna priča pa naj bi bila kar njena starejša in tudi bolj znana sestra Jessica.

Po njuni potrditvi zaroke v aprilu so se kot ogenj razširile govorice, da je pevka noseča. Njuni predstavniki novic o nosečnosti in poroki nočejo komentirati, saj je to "zasebna stvar". Mediji budno spremljajo zaljubljenca in iščejo dokaz za njeno nosečnost. Neki neimenovani vir je namignil, da naj bi pohitela s poroko, ker nočeta prej naznaniti nosečnosti. Mogoče pa to le ne bo samo navadna, sončna sobota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.