Bo ta pričeska izpodrinila ombre?

Foto: Davines flamboyage Foto: Fame Flynet jessica Biel
Obmre učinek je moden že nekaj sezon, sedaj pa je modni svet navdušila tudi nova tehnika barvanja las flamboyage.
Oglej si celoten članek

Nič čudnega, ko pa obe teniki – ombre in flomboyage, ustvarita naraven videz in osvežita obraz. Pri novi flamboyage tehniki barvanja, lase najprej pobarvajo z osnovnim, temnejšim odtenkom, nato pa nanje poljubno nanesejo več pramen v različnih svetlejših odtenkih. Za pravi videz je pomembna natančna izdelava pramen, frizerski mojstri pa si pri tem pomagajo tudi s prozornimi folijami, ki omogočajo popoln nadzor med barvanjem.

Tako pobarvani lasje zaradi učinka senčenja in posvetljevanja ustvarijo naraven videz in optično pomladijo ten kože na obrazu. Navdušenke nad novim načinom barvanja so tudi zvezdnice, med njimi tudi Jessica Biel in Victoria Beckham.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.