Bo Usher izgubil otroka?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Usherjev sin leži na intenzivnem oddelku. Otrokova mama zahteva skrbništvo.
Oglej si celoten članek

Usherjev petletni sin bi se pred očmi svoje tete skoraj utopil. V bazenu se je njegova roka ujela v odtok, zato je bil kar nekaj časa brez zraka in trenutno leži na intenzivnem oddelku. Zdravniki so prepričani, da jih je Raymond odnesel brez posledic, bodo pa kljub temu izvedli še nekaj testov.

Usherja, ki ima nad obema otrokoma, ki ju ima s Tameko Foster, skrbništvo, v tistem času ni bilo doma. Za javnost še ni dal izjave, se je pa medijem očitno oglasila Fosterjeva, od katere se je glasbenik pred štirimi leti ločil. Kot poročajo, naj bi se Tameka že obrnila na sodišče in zahtevala nazaj skrbništvo nad sinovoma, saj okolje, v katerem zdaj živijo, "ni varno".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.