Bobby bo rekel da

Foto: Žurnal24 Bobby bo dal vse od sebe, da bo zakon z Alicio uspešen.
Bobby Brown je potrdil, da sta z menedžerko Alicio Etheredge par, in napovedal njuno skorajšnjo poroko.
Oglej si celoten članek

Večini bo Bobby Brown ostal v spominu kot nekdanji mož Withney Houston, ki je večkrat spoznaval notranjost ameriških zaporov. S slavno pevko sta skupaj preživela 14 burnih let, a to 39-letnika ni odvrnilo od zakonskega jarma.

"To razmerje se bo obneslo, ker bom poskrbel, da se bo," je o svoji vezi z Alicio povedal Bobby. Par je dolgo časa zatrjeval, da sta samo dolgoletna prijatelja in poslovna partnerja. Govorice o njunem odnosu so vzklile že lani, ko je Bobby doživel srčni napad, a jih takrat nista komentirala. Alicia je prepričana, da je Bobby nepoboljšljiv romantik, ki verjame v ljubezen. Upa, da bo ona tista, s katero se bo postaral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.