Bobby Brown stopil pred oltar

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bivši mož pokojne Whitney Houston Bobby Brown je v ponedeljek dahnil usodni da svoiji zaročenki Alicii Etheridge.
Oglej si celoten članek

Triinštiridesetletni Bobby Brown je v ponedeljek stopil pred oltar s svojo srčno izbranko Alicio Etheridge. Par se je v družbi družine in bližnjih prijateljev poročil po Bobbyjevem koncertu na Havajih, prstana pa je k oltarju prinesel njun triletni sin Cassius, ki je bil oblečen v enako obleko in superge kot očka. Poroke so se udeležili tudi Bobbyjevi otroci, manjkala je le njegova 19-letna hči Bobbi Kristina, ki se mu je rodila v zakonu z Whitney Houston.

Golobčka sta se zaročila že leta 2010, Bobby je takrat o svoji zaročenki, zdaj ženi, povedal, da je z njeno pomočjo ostal trezen: "Zaradi nje sem spet začutil strast do glasbe in ljubezen do samega sebe. Ko mi je resnično težko, je vedno ob meni. Zelo sem hvaležen zanjo."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.