Bobovnik razkril razlog, zakaj ne gre na Pop TV

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Televizijski voditelj Slavko Bobovnik nam je povedal, zakaj ni prestopil na Pop TV in zakaj ostaja na nacionalki.
Oglej si celoten članek

Potem ko smo v četrtek od Pro Plusa končno dobili odgovor na vprašanje, ali bo Slavko Bobovnik prestopil na Pop TV ali ne, nam je svojo plat zgodbe zdaj razkril še omenjeni voditelj in potrdil, da so dogovori s Pop TV res potekali, vendar ostaja zvest nacionalki. "Neki, za marsikoga verjetno skrajno trapast občutek se me je polotil, da bi gledalce in še koga pustil na cedilu, če grem, pa tudi znotraj hiše smo našli rešitve, povezane predvsem z oddaljenostjo mojega delovnega mesta od doma," nam je razložil voditelj Odmevov in Tarče na TV Slovenija in dodal, da večje traparije, kot je ta, da bo dobil svojega šoferja, kakor je bilo zapisano na portalu Pozareport.si, še ni slišal.

"Smo se pa s kolegi s Pop TV skrajno fer pogovarjali, njihova programska in finančna ponudba pa je bila izjemno zanimiva," nam je še priznal in hudomušno pripomnil: "In tako me bodo gledalci in kolegi morali še naprej prenašali na TVS. Se bom potrudil, da ne bo prehudo."

Za Bobovnika se je sicer govorilo, da naj bi vodil novo informativno oddajo pod uredništvom Suzane Lovec, ki jo bo po najnovejših informacijah vodila Maja Čretnik Sodja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.