Bobri zagrizli v četrto leto

Foto: Žiga Koritnik, SMG Ljublajna
Foto: Žiga Koritnik, SMG Ljublajna
Festival Bobri bo ponudil 134 brezplačnih dogodkov za otroke in mlade.
Oglej si celoten članek

Festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki se je v zadnjih treh letih, kolikor traja, med Ljubljančani pa tudi širše izjemno dobro prijel, od 28. januarja vabi na svojo četrto edicijo. Na njej bo do 11. februarja ponudil 134 brezplačnih dogodkov, med katerimi bo 13 filmskih prireditev, 64 predstav in koncertov, ki se bodo odvili na 13 različnih prizoriščih, deset literarnih delavnic in 44 delavnic, povezanih z likovno umetnostjo, ki ji bo letos posvečena posebna pozornost.

Organizatorji Slovensko mladinsko gledališče, Kinodvor, Mestna knjižnica Ljubljana in Mestna občina Ljubljana pričakujejo skoraj 16 tisoč otrok in mladostnikov, vstopnice pa bodo na voljo v ponedeljek in torek v 
 Festivalni dvorani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.