Bode Miller takole zdelal ženo

Foto: Twitter Morgan Beck Foto: FameFlynet Morgan Beck
Bode Miller ženo poškodoval z žogico za golf.
Oglej si celoten članek

Bode Miller je svojo soprogo Morgan Beck, s katero je poročen šele štiri mesece, kar pošteno zdelal. Očitno mu golf ne gre tako dobro kot smučanje, saj ji je v obraz, seveda po nesreči, zalučal trdo žogico za golf. Zadel jo je le nekaj milimetrov stran od očesa, zato jo je na srečo odnesla z le nekaj šivi. "Danes se ne počutim prav nič seksi. Moj dragi soprog me je z žogico za golf zadel v glavo, vendar ga vseeno ljubim," je Morgan napisala na Twitterju.

Medtem ko nekatere "padajo po stopnicah", jo žene bogatašev očitno "po nesreči" dobijo z žogico za golf, če se malce pošalimo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.