"Bodi pridna in se spusti na kolena"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alina je bila ženska, ki je marsikoga spravljala ob pamet. Bila je sila privlačna, a hkrati neverjetno zoprna, ošabna, samovšečna.
Oglej si celoten članek

Črni dolgi lasje, modre oči in vitka postava so zagotavljali nenehne poglede potrebnih tipov in celo žensk. Večina v podjetju je menila, da je njihova sodelavka istospolno usmerjena, a fantom je to le še bolj podžigalo domišljijo. S svojim obnašanjem je vsak dan koga spravila v slabo voljo, se zdrla na nekoga in z loputanjem vrat zapuščala prostor. Njene ozke ustnice so v besu postale skoraj nevidne, moderna očala s črnim okvirjem pa so jo naredila strahotno resno in seksi obenem.

Nihče pa ni vedel, da Alina v sebi bije boj sama s seboj. Ni minil dan, ko je njena skrivna narava ne bi postavila pred dejstvo, da je v resnici neznansko potrebna in bi se dala dol vsaj s tremi sodelavci naenkrat. Če bi kdaj prišlo do tega, bi se razvedelo in ostala bi brez dobro plačane službe. Vendarle pa je prišel dan, ko si je za svoje izlivanje besa izbrala Jona, ki pa ji ni ostajal dolžan. Sikal je nazaj, se grabil za mednožje, da bi ji pokazal, kako malo mu je mar zanjo in si pred njo slekel majico in jo vprašal, ali ji morda manjka seksa, da se tako obnaša. Alina je obstala kot vkopana. Strmela v njegovo izklesano telo in skušala zavreti vrtoglavico, ki je nakazovala, da oblast nad njenim telesom prevzema tista druga Alina, ki je spala nekje v njej, oblečena le v tangice in ves čas mokre muce. Njen pogled se je zožil, stežka je še lovila sapo in kmalu so se njene napete prsi tako opazno dvigovale in spuščale, da je Jonu postalo kristalno jasno. »Ti pokvarjenka ti! Resnično si potrebna enega trdega tiča, kaj?!« je bil presenečen, da je imel prav.

Počasi je stopal proti njej, si odpel še gumbe na hlačah in dovolil, da so zlezle na tla. Stopil je iz njih in zdaj pred njo stal v samih bokserkah. Alina je dobro videla, kakšno mrcino skriva v njih in priznala si je, da je to njen popoln poraz. Ni se mogla več obvladovati, z roko je segla proti njegovemu mednožju in ga prijela za spečega tiča, ki pa se je kmalu postavil pokonci. Jon je bil še vedno povsem presenečen, pa čeprav je sam izzval njeno reakcijo s slačenjem in prostaškim vedenjem. Z roko mu je segla v spodnjice in se z mrzlimi prsti oklenila nabrekajočega korenjaka. Ta občutek mu je bil silno všeč. Opazoval je njene modre oči, ki so se mu za očali zdaj zdele povsem drugačne kot ponavadi. Videti je bila tako potrebna, kot bi bila pravkar zadeta od težko pričakovanega odmerka mamila.

Dvignil ji je obleko in ji z roko segel med noge. Dlan je imel v trenutku povsem mokro, saj se je v njenih spodnjicah odvijala prava poplava mucinega soka. »Draga moja, le reči bi ti bilo treba, pa bi bil svet takoj lepši,« se je nasmehnil in jo privil k sebi. »Zdaj pa bodi pridna in se spusti na kolena,« je samozavestno dejal. Ubogala je kot v transu, se spustila ob njegovih nogah na kolena, mu slekla spodnjice in z roko usmerila ogromnega tiča proti svojim ustom. Obvladala je ta del posla in Jon je hitro pričel zadovoljno stokati. Grabil jo je za dolge lase in jo vlekel k sebi. Bil je prav takšna žival, kakršne si je od moškega vedno želela. Nekoga, ki ve kaj hoče in jo bo znal obrniti na glavo, ko bo najbolj proti temu. Igrala je trmo, a hkrati želela, da bi se ji zgodilo prav to, da bi si jo nekdo vzel čisto po svoje. Ji ukazoval, jo gonil in obdeloval do nezavesti, ona pa bi se predajala zamujenim orgazmom.

»Uhh, kako ga vlečeš, lepotička, mmm! Ampak ta trenutek si želim nekaj povsem drugega,« je rekel in jo dvignil na noge. Obrnil jo je naokoli, jo potisnil preko stola, dvignil obleko in raztrgal premočene spodnjice. Naslednji trenutek ji je svojo veliko batino zabil od zadaj in jo nabijal nanjo, kot bi jo želel kaznovati za vse njene izpade v preteklosti. Strašansko ji je bilo všeč in upala je, da ne bo nikoli prenehal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.