Bodo Zvezde Danes ob urednico?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Oddaja Zvezde Danes bo sredi decembra šla na odmor. S koncem leta ekipi potečejo pogodbe, kar bi lahko prevetrilo ekipo.
Oglej si celoten članek

O tem, da bo oddaja Zvezde Danes z 19. decembrom na sporedu le še ob sobotah in nedeljah smo že pisali. A to naj ne bi bile edina sprememba, ki naj bi doletela oddajo. Kot piše Požareport, naj bi brez nove pogodbe ostala urednica Maruša Penzeš.

Po odgovore smo se obrnili na Planet TV. "Oddaja Zvezde Danes gre kot samostojna polurna oddaja z 19. decembrom na zaslužene počitnice do predvidoma konca januarja. Zvezde Danes pa bodo kot samostojna rubrika od 19. decembra še vedno na sporedu ob vikendih znotraj oddaje Danes. Ekipa, ki ustvarja oddajo, ima pogodbe s Planet TV sklenjene do konca tega leta," nam je pojasnila vodja oddelka za odnose z javnostmi na Planet TV Urša Čadež Kastelic. Ob tem je dodala, da se pogovori glede obnavljanja pogodb še niso začeli, zato ni mogoče govoriti o kakršnih koli spremembah v ekipi, ki ustvarja oddajo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.