Bodoča Kardashianovka po porodu doživela živčni zlom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Brat Kim Kardashian je prvič postal očka.
Oglej si celoten članek

Rob Kardashian, edini brat sester Kardashian, je prvič postal očka. Z dekletom Black Chyno sta dobila deklico, ki sta ji nadela ime Dream.

Da pa je bil porod v stilu slavne družine, je Rob na svojem Instagramu objavil video iz porodnišnice. Rob je tudi dodal fotografijo, kjer je dopisal, da se mu prvorojenka zdi na las podobna pokojnemu očetu Robertu.

Po poročanju vira, blizu družine Kardashian, naj bi Chyna po porodu doživela manjši živčni zlom po tem, ko je rodila. "Želela je biti sama z Dream in Robom in jo je motilo, da je bilo toliko ljudi v sobi,“ je povedal vir blizu družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.