Bogat ljubimec: Toliko tisočakov je stal nakit, ki ga je dobila Mirela

Foto: osebni arhiv Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar
Darilo, dano od srca.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv Mirela Lapanović Mirela Lapanović, ki s svojim novim izbrancem Dejanom Popovićem - Tigrom trenutno živi v Beogradu, je dobila prav posebno darilo. Njen novi partner, za katerega Mirela pravi, da je eden najbolj uspešnih srbskih poslovnežev, ji je podaril verižico z diamantnim obeskom v obliki srca.

Darilo je, kot je za naš medij povedala, vredno kar 10 tisoč evrov. "To je darilo, ki me je prvič v življenju pustilo brez besed. Nisem vedela, kaj naj rečem,“ je za Žurnal24 povedala Mirela. Da je verižica res vredno 10 tisoč evrov ji je s certifikatom potrdil njen dragi, nam je zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 15:37 4. Oktober 2017.

    Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje. Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo …

  • 08:07 4. Oktober 2017.

    Tole ne zgleda vredno 10 čukov, ampak bolj kakih 200€ s turške tržnice. Pa tudi sicer na certifikatih ne piše …

  • 16:11 3. Oktober 2017.

    Dragica50. o tej baburi pišejo vsi, ne zgolj Žurnal.In očitno vam odgovarja, sicer ne bi brali in komentirali.Po komentarju sodeč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.