Bogata družina že razvajena, revni imajo več

Foto: Kmetija: Nov začetek, ogenj Kmetija: Nov začetek, ogenj Foto: Planet TVa Kmetija: Nov začetek, ogenj Foto: Kmetija: Nov začetek, ogenj Kmetija: Nov začetek, ogenj Foto: Kmetija: Nov začetek, ogenj Kmetija: Nov začetek, ogenj Foto: Kmetija: Nov začetek, ogenj Kmetija: Nov začetek, ogenj
Na letošnji Kmetiji: Nov začetek imamo dve družini - ena je revna, druga bogata. Vendar se je zgodil preobrat, ker so revni kmetje bolj pridni, imajo več kot bogata družina.
Oglej si celoten članek

Na Kmetiji smo videli, da ima revna družina več dobrin, celo ogenj so si naredili in si pripravili večerjo zgolj iz jabolk in mleka. Pojedli so kar dva topla obroka, med tem ko so bogataši očitno postali malce razvajeni, saj so do zdaj še imeli narezke, ki so jih v jedilnici čakali kot dobrodošlica. Ko je tega zmanjkalo, so kaj kmalu postali lačni.

V revni družini je Niku in Sebastjanu uspelo zanetiti ogenj, zato se je glava bogate družine Gregor odločil, da bo barantal s Francom, glavo revne družine. Očitno so želeli najprej poskusiti menjati dobrine za žerjavico, saj so si želeli toplega obroka, a se zaradi spora pred nekaj urami niso nič dogovorili. Franc in ostali člani revne družine so se odločili, da žerjavice ne bodo menjali za orodje ali kaj drugega, saj jim Gregor ni želel priskočiti na pomoč pri tedenski nalogi.

Tedenska naloga je popraviti in prepleskati ograjo, ki loči bogat in reven del. Težava je nastala, ko Gregor ni želel deliti desk z revnimi, češ, da jim ni primoran pomagati. Člani revne družine pa so se strinjali, da bi te moral deliti, če bi vsi skupaj želeli, da tedenska naloga uspe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:41 2. September 2015.

    Le kaj se bo iz tega izcimilo???<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142004/kmetija-iv-ali-ljubosumje-ubija

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.