Bojan Emeršič postal očka!

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Igralca Bojan Emeršič in Viktorija Bencik sta dobila sina.
Oglej si celoten članek

Lepa igralka Viktorija Bencik je v soboto svojemu soprogu, igralcu Bojanu Emeršiču, rodila sina. Slavni par je malčka poimenoval Oskar, poročajo Slovenske novice.

Ljubezenska zgodba 50-letnega Emeršiča in 21 let mlajše svetlolaske se je začela v nekem lokalu. Oba sta bila prepričana, da se med njima zaradi starostne razlike ne more razviti nič resnega, a usoda je imela drugačne načrte. Pred dvema letoma sta stopila pred oltar.

Oskar je njun drugi otrok. Par ima namreč še sinčka Tiborja, čigar rojstvo je igralec opisal kot najveličastnejši trenutek v njegovem življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.