Bojan se že poti v fitnesu

Foto: Žurnal24 Bojan Ilijanič
Bojan Ilijanič, mister Slovenije 2010 za mistra Universe, se že intenzivno pripravlja na svetovni izbor, ki bo maja v Dominikanski republiki. Največ pozornosti seveda posveča svoji postavi.
Oglej si celoten članek

Bojanu se je po osvojitvi naziva mister Slovenije življenje precej spremenilo. Odprla so se mu vrata v medijski svet, preizkusil se je v vlogi televizijskega novinarja, manjkale niso niti mamljive ponudbe iz sveta mode. Zdaj pa se 22-letnik sooča z novim izzivom.

 

Aktivno se je namreč začel pripravljati na svetovni lepotni finale Mister Universe, ki bo potekal maja v Dominikanski republiki. Bojan zato vse proste trenutke preživi v fitnesu, kjer se poti pod strogim nadzorom osebnega trenerja in skrbi za to, da bo njegovo telo pripravljeno na boj za zmago.

 

A postavni Dolenjec se kljub vsemu zaveda, da zunanji videz ni dovolj za uspeh. To mu je razložil tudi njegov kolega, mister Slovenije za mistra International, Marko Janko, ki je slovenske barve branil novembra, na svetovnem izboru v Džakarti. "Pomemben je tudi odnos, ki ga vzpostaviš s tekmovalci in tamkajšnjimi organizatorji. Upam, da bo Bojan to izkoristil," je povedal Marko.

 

Foto: Žurnal24 Bojan Ilijani%C4%8D Marko Janko

Nova mistra se že iščeta

Še preden pa bo Bojan poletel proti Dominikanski republiki, bodo znani novi kandidati za mistra Slovenije. Bojan in Marko si želita, da bi se vsi kandidati predstavili v najboljši luči, zato si z veseljem vzameta čas in jim zaupata kakšen nasvet. Nova mistra Slovenije bosta znana na finalnem izboru v drugi polovici junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.