Bojana vprašanje o ljubosumju razburilo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ali Bojana Emeršiča moti, da Sebastian Cavazza poljublja njegovo ženo?
Oglej si celoten članek

Igralca Sebastian Cavazza in Viktoria Bencik Emeršič si v predstavi Othello izmenjujeta strastne poljube, kar naj bi zmotilo Viktorijinega moža Bojana Emeršiča, a igralec pravi, da temu ni tako.

"Niti slučajno, to je del našega poklica. Če sem to rekel, je bilo v šali. Ali se vi v življenju niste poljubljali že vsaj z dvajsetimi? To je brez veze, tega ne bi komentiral. Sploh ne razumem, o čem se pogovarjamo. Težave je, ker mislite, da so to neke osebne stvari. Tega ne smete mešati, saj je to del scenarija, besedila in vsebine. Razumem pa, da je to za rumene medije zanimivo," se je na vprašanje, o omenjenih poljubih razhudil Emeršič. Cavazza tako od "Zmaga" očitno ne bo deležen 'batin'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.