Boji se, da bo njen otrok imel tri noge

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Noseča zvezdnica serije Jersey Shore spregovorila o svoji nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Nicole Polizzi, bolj znana kot Snooki iz resničnostnega šova Jersey Shore, je v veselem pričakovanju svojega prvega otroka. Zvezdnica pa se ob tem sooča tudi s kar nekaj nenavadnimi strahovi. Med gostovanjem v šovu Good Morning America je tako razkrila, da se je januarja, ko je izvedela, da je noseča, popolnoma odpovedala alkoholu, saj se boji, da bi se njen malček rodil s tremi nogami.

Poleg tega jo je strah tudi dojenja. "Prijateljica je dojila in mi je povedala, da je to zelo boleče. Vendar jaz vsekakor želim dojiti, saj je to najboljše za otroka," je pojasnila ter obenem izrazila tudi svoj pogled na dojenje: "To je nekako tako, kot da si krava za molžo."

Z zaročencem Jionnijem LaVallejem sta se sicer odločila svojega prvorojenca poimenovati Lorenzo. "Ker ga boste potem lahko imenovali Enzo," je utemeljila njun izbor imena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.