Boleče snemanje

Foto: Žurnal24 Megan v zloglasnem stezniku.
Megan Fox je izdala, zakaj je med snemanjem filma Jonah Hex na trenutke močno trpela.
Oglej si celoten članek

Za njene bolečine je bil kriv steznik, s katerim so ji obseg pasu zmanjšali na slabih 46 centimetrov. "Bolelo je /.../ Bila sem naravnost obsedena. Želela sem si obseg zmanjšati na minimum, kar nam je za večino prizorov tudi uspelo," je povedala Megan in dodala, da so ji za akcijske prizore morali steznik zrahljati. "Akcijski prizori mi gredo dobro od rok, zato sem jih želela odigrati sama.“

Film o lovcu na glave, ki mora ustaviti nevarnega terorista v zameno za lastno svobodo, bo v ameriške kinematografe prišel ta mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.