Bolečine so prehude

Foto: Žurnal24 Jade si želi umreti doma zraven svojih sinov.
Jade Goody so morali zaradi nepopisnih bolečin iz hospica prepeljati v bolnišnico. Mladoporočenka se boji, da so ji dnevi šteti.
Oglej si celoten članek

Z nujno operacijo naj bi zdravniki poskušali omiliti "grozljive bolečine", ki jih trpi Jade Goody, je sporočil njen publicist Max Clifford.

Goodyjeva, ki je bila konec tedna v hospicu, se je nameravala vrniti domov, a so jo morali zaradi hudih bolečin odpeljati v bolnišnico Royal Marsden Hospital v Fulhamu. "V predelu trebuha ima neznosne bolečine, ki jih ne morejo omiliti," je včeraj dejal Clifford. "Vrača se v Marsden. Najverjetneje jo bodo nocoj ali pa jutri operirali."

Jade bi se rada vrnila domov. "Zelo je prestrašena. Ko me je poklicala, je ves čas hlipala. Dejala mi je: 'Zakaj ne morejo omiliti vse te bolečine?' Upajmo, da jim bo to uspelo." Goodyjeva naj bi dejala, da se boji, da ima pred seboj le še nekaj dni življenja. Zdravniki so ji namreč pred časom napovedali še nekaj mesecev življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.