Boleha za rakom v četrtem stadiju

Foto: Žurnal24 Douglas je prepričan, da bo bolezen premagal. (Foto: Flynet)
V oddaji Davida Lettermana je Michael Douglas svoje oboževalce šokiral z vestjo, da boleha za rakom v četrtem stadiju.
Oglej si celoten članek

Povedal je tudi, da je za njim že prvi od osmih tednov obsevanja in kemoterapij. "Težave sem imel že dalj časa. Na začetku poletja me je grlo zelo bolelo. Bil sem pri več zdravnikih, ki sprva niso odkrili ničesar," je povedal zvezdnik, pri katerem je biopsija šele pred tremi tedni potrdila raka na grlu.

Dobra novica pa je, da se rak še ni razširil, zato igralec ostaja optimističen. In tudi zdravniki pričakujejo popolno ozdravitev.

Douglas, ozdravljeni alkoholik, je še poudaril, da za njegovo bolezen niso krive cigarete. "Te vrste raka ne povzroča kajenje, ampak pretirano uživanje alkohola," je razložil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.