Bolezen: Igralka ne želi vedeti, koliko časa bo še živela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Že tretjič se bori z rakom.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica filma Briljantina, Olivia Newton-John, se že tretjič bori z rakom na dojkah. 

Pri Olivii se je rak na dojkah prvič pojavil leta 1992. Prestati je morala devet krogov kemoterapij, delno mastektomijo in rekonstrukcijo dojke. Drugič je za isto boleznijo zbolela leta 2013, leta 2017 pa je to diagnozo dobila še tretjič.

70-letnica je za oddajo “60 Minutes Australia" spregovorila o življenju z rakom v četrtem stadiju. Med drugim je dejala, da ne želi vedeti, koliko mesecev življenja ji je še ostalo. “Če ti nekdo reče, da imaš pred seboj le še šest mesecev življenja, se bo to verjetno uresničilo, saj boš v to verjel. Zame je, vsaj s psihološkega vidika, zato bolje, da ne vem, kaj pričakujejo oziroma koliko časa je živela zadnja oseba, ki je imela enako bolezen.”

Neuspela preobrazba? Kaj je hčerka Olivie Newton-John naredila iz sebe?!

Olivia je razkrila tudi, da si pomaga s konopljinim oljem. “Če kapljic ne vzamem, čutim bolečino, zato vem, da deluje.” Igralka se sedaj ukvarja predvsem z dobrodelnostjo. Organizirala je dražbo, na kateri je prodajala spominke, med drugim tudi oblačila, ki jih je nosila v filmu Briljantina. Izkupiček bo šel njeni  organizaciji Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.