Bolezenski znaki, ki jih razkriva vaša pisava

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Grafološka analiza pisave lahko razkrije marsikaj ...
Oglej si celoten članek

1. Visok krvni pritisk

Na podlagi analize pisave je mogoče ugotoviti, ali ima oseba visok krvni pritisk. Tiste osebe, pri katerih naj bi bil slednji visok, imajo zelo drugačno pisavo od tistih, ki imajo krvni pritisk v mejah normale. Njihova pisava je namreč očitno majava.

2. Shizofrenija

Grafologi se v večini primerov soočajo z neberljivo pisavo tistih oseb, ki so jim diagnosticirali shizofrenijo. Vzorci pisave takih pacientov se tako razlikujejo iz dneva v dan, da je težko verjeti, da je to pisala ista oseba.

3. Disleksija

Otroci ali odrasli z disleksijo so razvili pisavo, ki ne sledi postavljenemu vzorcu. Starši, ki pritiskajo na otroke, da popravijo tako pisavo, vse skupaj samo še poslabšajo. Za disleksično pisavo je sicer značilno obračanje in menjava črk, kot so b, d in p ter podobno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.