Bolezni se ne bo predala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kelly Osbourne je epilepsiji napovedala vojno.
Oglej si celoten članek

Kelly Osbourne je marca doživela napad, ki jo je za nekaj časa priklenil na posteljo. Celo zdravnike je močno skrbelo in, kot se je izkazalo, je bila njihova skrb utemeljena. Kelly je imela namreč epileptični napad, z diagnozo pa se noče sprijazniti.

Po pomoč se je obrnila na nemškega specialista dr. Philipa Battiadeja, ki v svoji kliniki izvaja terapije z izvornimi celicami. Kelly je zdravnika priporočila njena mama Sharon, ki se je pri njem prav tako zdravila. "Zdravimo bolezni živčevja, tudi z izvornimi celicami, ki jih pred tem izoliramo iz pacientove krvi, jih razmnožimo, nato pa mu jih spet injiciramo,“ je razložil  Battiade. Ena terapija stane do 15 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.