Bolnišnica zaradi Odoma odpustila več oseb

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bolnišnica, v kateri je ležal Lamar Odom, odpustila nekaj zaposlenih, ker so prekršili pravila.
Oglej si celoten članek

TMZ poroča, da je bolnišnica Sunrise Hospital z več osebami prekinilo delovno pogodbo, ker so kršili pravila bolnišnice. Poskušali naj bi posneti fotografije košarkaša Lamarja Odoma, ki se je v bolnišnici boril za svoje življenje. Poleg tega so poskušali priti do zvezdnikovih zdravstvenih datotek.

Odom se sedaj zdravi v bolnišnici v Los Angelesu, kjer ga varujejo 24 ur na dan.

V javnost so prišli tudi rezultati toksikoloških preiskav, ki so potrdili, da je Odom v bordelu, v katerem so ga našli nezavestnega, vzel kokain. Lastnik bordela je sicer za medije povedal, da so droge v njegovi ustanovi prepovedane.

PREBERITE ŠE: Odoma zadelo 12 kapi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.