Bolton hodi s Trumpovo bivšo

Foto: Žurnal24 Stara ljubezen očitno ne zarjavi ...
Pevec Michael Bolton je po več mesecih samskega življenja znova zaljubljen. Njegova izbranka je nekdanja soproga Donalda Trumpa.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da ima pevec romantično zvezo z Marlo Maples, nekdanjo soprogo milijarderja Donalda Trumpa.

"Michael je Marlo, s katero je bil skupaj že pred leti, prosil, naj se mu pridruži na turenji po Kanadi, zato je poletela k njemu. Zelo sta zaljubljena, ona pa mu celo pomaga pri glasbeni karieri," je neimenovan vir povedal za In Touch.

Pred Marlo je bil priljubljeni pevec zaročen z igralko Nicollette Sheridan, ki je v Razočaranih gospodinjah upodobila seksi Edie Britt. Po več letih zveze sta se avgusta 2008 odločila, da gresta vsak svojo pot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.