Bomo Volodimirja Zelenskega v nedeljo videli na Oskarjih?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Amy Schumer je o svoji ideji že obvestila producente podelitve.
Oglej si celoten članek

Regina Hall (51), Wanda Sykes (58) in Amy Schumer (40) bodo v nedeljo vodile 94. podelitev Oskarjev. Če se bo Amy uresničila velika želja, bomo na dogodku videli posebnega gosta - ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega.

Komičarka, ki je znana po tem, da svojo popularnost redno uporablja tudi za opozarjanje na pomembne teme, si želi, da bi Zelenski preko video povezave pozdravil večmilijonsko občinstvo in ta trenutek izkoristil za pogovor o ruski agresiji v Ukrajini. 

Svojo idejo je že delila s producenti dogodka, ni pa razkrila, kako so se na njeno idejo odzvali. "Jaz se te teme ne bojim. Nisem pa producentka tega šova," je še dodala. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:26 23. Marec 2022.

    Bi bil že čas da ga dobi za nadaljevanko ki jo igra. Pa enga naj še prišparajo za glavnega hujskača …

  • 10:05 23. Marec 2022.

    Točno pred tremi tedni je bil moj komentar: "Igralec Zelenski igra svojo življenjsko vlogo. Za Oskarja". Pa so me takoj …

  • 09:39 23. Marec 2022.

    Baba zmešana,kaj se jim to dogaja v glavi,sam bog ne ve!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.