Bona rešili pred invalidnostjo

Foto: Žurnal24
Po petkovi operaciji hrbta je zdaj znano, da bo Bono okreval še vsaj dva meseca. Pevca skupine U2 je operacija rešila možne paralize.
Oglej si celoten članek

U2 so odpovedali koncert na festivalu v Glastonburyju in prestavili turnejo po Združenih državah Amerike. Nevrokirurg Joerg Tonn je povedal, da je bila operacija edina rešitev za popolno okrevanje in izognitev možni paralizi. Bono bo okreval dva meseca, dejal pa je, da je njegovo srce zlomljeno zaradi odpovedanih nastopov.

"Njegovo stanje je odlično, a za dokončno ozdravitev se mora držati načrta rehabilitacije," je dejal njegov zdravnik. "Za Bona skrbimo, kot bi poskrbeli za kateregakoli športnika. Glede na to, da je operacija odlično uspela, sta naslednja dva meseca ključna za njegovo popolno ozdravitev," je še povedal zdravnik Muller Wohlfahrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.