Bono drastično shujšal

Foto: FameFlynet Chaz Bono Foto: FameFlynet Chaz Bono Foto: FameFlynet Chaz Bono Foto: FameFlynet Chaz Bono Foto: FameFlynet Chaz Bono
Chaz Bono, transseksualni sin pevke Cher, je močno shujšal, izgubiti mu je uspelo že več kot 18 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Chaz, ki se je pevki Cher rodil kot ženska z imenom Chastity, se je pred kratkim odločil, da enkrat za vselej reši svoje težave s kilogrami. Začel je hujšati s pomočjo oddaje The Doctors in do zdaj je izgubil že 18 kilogramov, njegov cilj pa je, da shujša še enkrat toliko.

Triinštiridesetletnik je ob tem povedal, da nikakor ne strada, saj jé povsem običajno hrano, le porcije je moral precej zmanjšati. "Držim se stroge diete, a bistvo je, da se izogibam določenim jedem, predvsem pa moram jesti veliko proteinov, zelenjave in sadja."

Kot kaže dieta učinkuje, saj je Chaz videti precej bolje, kot pred nekaj meseci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.