Bono moral na operacijo

Foto: Žurnal24
Pevec skupine U2 je moral na operacijo hrbtenice, potem ko se je poškodoval med pripravami na turnejo.
Oglej si celoten članek

Bono je trenutno v oskrbi nevrokirurgov münchenske bolnišnice, kjer bo ostal še nekaj dni. Na rehabilitacijo ga bodo poslali na domačo Irsko, je sporočil menedžer skupine, Paul McGuinness.

Ta je sporočil tudi, da je naslednji koncert skupine, ki je bil predviden 3. junija v Salt Lake Cityju, odpovedan. Usoda nadaljnjih koncertov pa še ni znana. "Urnik koncertov bomo uredili takoj, ko bo to možno," je dejal McGuinness, oboževalcem pa svetuje, naj spremljajo uradno stran skupine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.