Bono po srbsko tri prste v zrak

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Srbski politik Vuk Jeremić se je na svojem Twitter profilu pohvalil s fotografijo, na kateri pozira v družbi pevca Bona, oba pa kažeta srbski nacionalni pozdrav s tremi prsti.
Oglej si celoten članek

Vuk Jeremić je znan po tem, da na Twitterju rad objavlja fotografije srečanj z različnimi politiki in umetniki, ki jih spozna na svojih potovanjih. Nazadnje je navdušen objavil fotografijo s pevcem skupine U2, Bonom Voxom. Nasmejana in objeta sta dvignila tri prste v zrak, ki velja za nekakšen nacionalni srbski pozdrav.

Jeremić in Bono sta se srečala na dobrodelnem dogodku banke Morgan Stanley v New Yorku, za podporo bolnišnic v Srbiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:09 27. April 2013.

    Prosim, prosim, prosim, poglejte kdaj kakšno pravopisno pravilo; napačni skloni, narobe postavljene vejice, o skladnji, ki je porazna (ne zna …

  • 15:44 27. April 2013.

    cepci, tale pač ni Bono

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.