Borat postal očka

Foto: Žurnal24 Isla in Sacha sta še v začetku tedna na terasi hollywoodskega hotela Chateau Mar
Avstralska igralka Isla Fisher, boljša polovica komika Sache Barona Cohena, bolj znanega kot Borata, je v sredo zvečer povila hčerko.
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletna zvezdnica Lovcev na družice in pet let starejši Britanec, razvpit po svojih likih Borata in Alija G, sta se zaročila leta 2004, a poročnega datuma še nista določila.
Fisherjeva, nekdanja zvezda avstralske žajfnice Home and Away, je nedavno prodrla v Hollywoodu z vlogama v komedijah Lovci na družice (ob boku Vincea Vaughna in Owna Wilsona) in Hot Rod s Sissy Spacek. Nedavno je za londonski časnik The Daily Mail povedala, da bo po rojstvu prišel otrok na prvo mesto: "Niti slučajno ne bom skrbela, koliko dela zamujam ali kako bom izgubila poporodne kilograme." Dodala je še, da za naslednjih nekaj let načrtuje le barvanje otroških pobarvank.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.