Boris jo privlači že od nekdaj

Foto: Žurnal24 (Foto: Osebni arhiv)
Marijana Hlebš se je v Borisa Cavazzo zaljubila na prvi pogled, že v srednji šoli. Njuno zvezo opisuje kot zelo strastno, 34-letna razlika pa se po njenih besedah pozna le v glasbenem okusu.
Oglej si celoten članek

Z Borisom sta se spoznala prek Facebooka, kdo pa je naredil prvi korak?

Na Facebook sem ga dodala, ker sva imela skupnega znanca. Najprej sva komunicirala prek e-mailov, potem pa me je Boris povabil na pijačo.

 

Kako je izgledal prvi zmenek?

Najin zmenek je trajal skoraj sedem ur (smeh). Takoj sva se zaštekala, kot da bi se poznala že deset let. Dobila sva se v nekem lokalu, kjer sva bila, dokler ga niso zaprli.

 

Kakšen je bil prvi vtis?

Zelo dober. Imela sva veliko tem, on je zelo razgledan, šarmanten in takoj je naredil vtis name.

 

Kakšen je Boris kot moški, kako bi ga opisali?

Zelo karizmatičen, poln energije. Ima več energije kot marsikateri tridesetletnik. Je inteligenten, pozoren ... – sami superlativi (smeh).

 

S čim vas je osvojil?

Boris mi je bil že od nekdaj privlačen, že kot študentka sem ga zelo rada gledala v gledališču. Najbolj sem si ga zapomnila po vlogi kralja v Hamletu. Takrat sem ga čisto zaljubljeno gledala iz prve vrste na sredini (smeh).

 

Med vama je 34 let razlike. Se to kje pozna?

Ne, ravno zaradi tega, ker ima on toliko energije. Mogoče edino pri glasbi. Njemu house pač ni všeč, meni pa je (smeh). On je bolj za klasiko – saj meni tudi kdaj paše, ampak imam rada tudi elektronsko glasbo.

 

Ste imeli kdaj dvome glede razlike v letih?

Jaz se nikoli nisem ozirala na komentarje drugih. Živim tako, kot mi paše, delam to, kar čutim. Ne razmišljam, kaj bo čez nekaj let. Trenutno mi to ustreza in kar bo, bo.

 

Foto: Žurnal24 Marijana Hleb%C5%A1

Kaj o vajini zvezi pravijo prijatelji in družina?

Mogoče so bili na začetku malo presenečeni, ampak so ga vsi zelo lepo sprejeli, tudi starši. Z očetom in mamo se zelo dobro razume, tako da s tem nisem imela nobenih problemov.

 

Kakšni pa so odzivi ljudi, ki vas vidijo na ulici?

Obračajo se za nama, se butajo z rokami, ampak sem se že čisto navadila.

Na začetku je bilo pa najbrž malo neprijetno ...

Ja, je bilo. Ko vidiš, da te ljudje ocenjujejo, opravljajo ... Potem pa začneš ignorirati.

 

Ko ljudje vidijo par, med katerima je očitna starostna razlika, takoj pomislijo, da je z njim zaradi denarja, koristi. Kako to komentirate?

Mogoče je res tako pri nekaterih ženskah, zame pa to zanesljivo ne velja, od medijske prepoznavnosti nimam absolutno ničesar. Kar se financ tiče, pa nikoli v žvljenju nisem bila odvisna od nobenega moškega. Vse, kar imam, sem si kupila sama in vsa potovanja ter nakupe si plačam sama.

 

Kako vas je spremenil odnos z njim?

Mogoče sem se malo umirila, zdaj ob koncih tedna uživam v romantičnih večerjah, sprehodih ..., da ni samo žur, žur, žur, saj tako ni šlo več naprej (smeh). Sicer pa vsak odnos za človeka pomeni neko duhovno rast, saj gre za neko prilaganje, kompromise. Od vsakega odnosa se da nekaj naučiti, jaz se od Borisa veliko naučim.

 

Kaj pa, recimo?

Zelo je razgledan, lahko se pogovarjava o religiji, književnosti, filmih ... Pogovarjava se o stvareh, o katerih se z večino moških nisem mogla. Imela sem tudi mlajšega partnerja in to mi je manjkalo.

 

Je bil veliko mlajši, je bila razlika očitna?

Ja, je bila očitna (smeh). Ne bom točno povedala, sem šla pa iz ene skrajnosti v drugo (smeh).

 

Včasih me zelo razjezi odnos ljudi do živali, kot da so manjvredne. Sem zelo proti krznu, cirkusu, klavnicam, testiranju na živalih ...
 

Je druga skrajnost boljša?

Ja, zaenkrat je to res.

 

Kako bi opisali vajin odnos?

Kot zelo strasten, ker sva oba izredno temperamentna in impulzivna. Nikoli nama ni dolgčas.

 

Kako se razumete z njegovima otrokoma?

Z obema zelo dobro. S Sebastijanom smo itak prijatelji, dobivamo se na družinskih kosilih, z Aleksom pa sploh. Veliko se nasmejiva, pravi, da mu je všeč, ker sem tako otročja (smeh).

 

Kakšen pa je odnos z bivšo ženo Oriano?

Midve sva prijateljici, veliko si zaupava, takoj me je zelo lepo sprejela. Že prej, ko sem jo poznala samo iz medijev, mi je bila simpatična. Je zelo pozitivna in fajn ženska.

 

Vam daje kakšne napotke glede Borisa?

Tudi. Včasih malo skupaj čez moške pokomentirava (smeh).

 

Kako sta zmenjena glede otrok, Boris jih ima, vi ne. Si jih vi želite?

Ko prideš v določena leta, se kar malo razvadiš, ampak ne izključujem možnosti. Jaz bi zelo rada posvojila enega otroka, ker je na svetu toliko sirot. To si res želim.

 

Kako doživljate vso to medijsko pozornost?

Meni niti ni do pojavljanja v medijih, ker od tega nimam res ničesar. Delam v čisto drugem poklicu, ne delam v šovbiznisu in v bistvu mi to prej škodi kot koristi.

 

Foto: Žurnal24 Marijana Hleb%C5%A1

Kako so videti prepiri? Je kaj drugače s starejšim moškim?

Oba sva zelo strastna in imava zelo močna karakterja. In ja, se pozna. Ne gojiva pa zamer. Če pride do prepira, dava tisto iz sebe in potem je vse v redu.

 

Kako se sproščata, kaj počneta v prostem času?

Hodiva na potovanja, privoščiva si romantične večerje, hodiva v gledališče, kino ... Zelo rada greva tudi na kakšen izlet na Primorsko.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.