Bosta Brad in Angelina izgubila hčerko Zaharo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zahara naj bi si želela nazaj k biološki mami. To bi se menda lahko zelo hitro tudi zgodilo, saj je med posvojitvenim postopkom prišlo do nepravilnosti.
Oglej si celoten članek

Tabloid The National Enquirer poroča, da naj bi si 10-letna hči Brada Pitta in Angelina Jolie, Zahara, želela nazaj k svoji biološki materi. Ta namreč ni mrtva, tako kot se je sprva predvidevalo in je celo zapisano v posvojitvenih dokumentih.

Angelina je Zaharo posvojila v Etiopiji leta 2005. Deklica je bila stara le nekaj mesecev in popolnoma podhranjena. V posvojitvenih dokumentih je zapisano, da je Zaharina 18-letna mama Mentewab Dawit umrla zaradi aidsa, a temu ni tako. Otroka sta dala v posvojitev njena starša, ker je Mentewab zbežala od doma.

Angie in Brada je upravičeno strah za hčer. Če je med posvojitvijo res prišlo do nepravilnosti, ima namreč Zaharina mama pravico do svojega otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.