Bosta Harry in William s tem prizadela očeta?

Foto: Reuters princ Charles William
Nekateri so prepričani, da bo to hudo prizadelo princa Charlesa, ki se je pri vzgoji sinov močno trudil.
Oglej si celoten članek

Foto: profimedia princesa Diana, princ harry, princ william V novem dokumentarnem filmu Diana, Our Mother, v katerem Harry in William prvič odkrito govorita o tem, kakšna mama je bila princesa Diana, je princ Charles zelo malokrat omenjen. V dokumentarnem filmu princa ob 20. obletnici Dianine smrti mamo opevata kot najboljšo mamo, ki jima je je celo dovolila, da lahko nagajata, če ju le nihče ne bo zalotil.

V najnovejšem filmu ni Charles niti enkrat direktno omenjen, zato se nekateri gledalci in zgodovinarji sprašujejo, kako se bo ob gledanju filma počutil britanski prestolonaslednik. Čeprav je bil Charles vzoren starš, ko sta sinova izgubila mamo, ga niti enkrat ne omenita. Nekateri se bojijo, da princa svojega očeta krivita za mamino smrt, saj naj bi bila Diana po njuni ločitvi povsem durgačna.

Magazin Princ Harry: Želel sem zapustiti kraljevo družino

"Vem, da je veliko otrok, katerih starši so se ločili, ne mislim, da sva midva edina. Veliko je bilo potovanja od enega do drugega in spomnim se, kako sva se z Williamom na zadnjih sedežih nenehno pretepala,“ je povedal Harry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.