Bosta Shakira in Pique s tem zakopala bojno sekiro?

Foto: instagram
Foto: instagram
Po besedah pevkine mame so še vedno družina.
Oglej si celoten članek

Pevka Shakira ne preživlja ravno prijetnih časov, saj se spopada z ločitvijo od Piqueja, s katerim ima dva otroka, sodnimi boji zaradi obtožb, da je špansko vlado ogoljufala za skoraj 15 milijonov evrov davkov ter še s šibkim zdravstvenim stanjem svojega očeta. Ravno prejšnji teden je Shakira potrdila, da se je njen 91-letni oče ponovno moral vrniti v bolnišnico. Oče je namreč preživel težjo obliko Covida, kasneje, letos maja pa se je še poškodoval pri padcu ter moral zatem prestati vrsto operacij.   

Zdaj je pevka objavila ganljivi videoposnetek, v katerem očetu med drugim tudi poljublja noge. Videoposnetek, ki ga je delila na Instagramu, prikazuje, kako očetu pomaga krepiti noge, zdravnik pa jo pri tem opazuje. Poleg objave je še zapisala: "Življenje je tisto, kar se zgodi med obiski v bolnišnici in kostumi za noč čarovnic."

Pevkinega očeta naj bi obiskal tudi pevkin nekdanji mož Pique, kar je potrdila pevkina mama, ki je za medije povedala, da so še vedno družina. Medijem je med drugim še zaupala, da je njen mož v stabilnem stanju, a da še ne vedo, kdaj bo odpuščen iz bolnišnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.