Boštjan Bračič: "Samski sem in boleče je"

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Pevec in radijski moderator Boštjan Bračič je razdrl zaroko s svojo zaročenko Majo Kneževič.
Oglej si celoten članek

Pevec Boštjan Bračič, ki je javnosti postal znan v šovu Slovenija ima talent, je prekinil zvezo s svojo zaročenko Majo Kneževič, a oboževalke, ne veselite se prezgodaj, Boštjan namreč še vedno preboleva propadlo zvezo.

Simpatični pevec iz Maribora in solastnica ljubljanskega kozmetičnega salona za podaljševanje trepalnic naj bi svojo zvezo končala zaradi relacije Ljubljana–Maribor, ki je ubijala njuno zvezo. A Bračič pravi, da ni vse tako preprosto in da mu vse to vlačenje po medijih ni niti malo všeč: "Vsak lahko opazi, da naokoli hodim sam, in res je, z zaročenko nisva več skupaj. O tem ne bi rad preveč govoril, saj je vse še preveč boleče, glede na to, da je bila to oseba, s katero sem si želel preživeti življenje. Tudi podrobnosti ne bi razkrival, lahko le potrdim, da zvezi zagotovo ne koristi, če imata partnerja obveznosti vsak v svojem mestu."

Sveže samskega Boštjana pa so že želeli povezati s simpatično voditeljico Natalijo Bratkovič, s katero skupaj vodita radijski program, a pevec pravi, da so to le prazne govorice: "Namigovanja ne držijo, saj imam z vsemi sodelavci strogo poslovne odnose in z njimi nisem intimno povezan. Se pa odlično razumemo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:02 24. Julij 2012.

    ljubezen ne pozna meja, zgleda, da so ti šlateki malo smotani :)

  • 08:56 24. Julij 2012.

    Ime Boštjan Bračič in beseda pevec ne moreta biti uporabljena v istem stavku. Je pa res, da je zelo dobra …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.