Boštjan Bračič zaročen

Foto: Borut Midlil/Mediaspeed
Foto: Borut Midlil/Mediaspeed
Pevec, radijski voditelj in nekdanji udeleženec šova Slovenija ima talent je svoje dekle zaprosil na klasičen način – na kolenu.
Oglej si celoten članek

Boštjan Bračič se je odločil nadgraditi svojo zvezo z Majo, s katero sta se spoznala pred približno letom in pol. Tako jo je romantično zaprosil na klasičen način – na kolenu, nam je povedal.

Datuma poroke sicer še nista določila, "ker je bilo vse skupaj zelo spontano", kaj več pa nam pevec in radijski voditelj zaradi poslovnega dogovora ni mogel zaupati.

Sta se pa zaljubljenca pred kratkim mudila v Avstraliji, ki je Boštjana popolnoma navdušila: "Avstralija je super. Zelo lepa dežela, prijazni ljudje, lepo morje, veliko smeha in sproščenosti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.